Nederlands   English   Germany   Italy   Spain   Sweden
grand carne

 

 

 

BEREIDINGSWIJZE

 

RIB-EYE

 

 

  1. Je haalt het vlees uit het vacuĆ¼m.
  2. Snijd het vlees in stukken van ongeveer 2 vingers breed (ong. 200 gr.). Je hoeft niets van het vlees af te snijden of weg te gooien.
  3. Kruid het vlees met peper en zout en bak het om en om, ongeveer 3 minuten per kant.
  4. Je kunt nu genieten van je maaltijd.

 

Wil je later van het vlees genieten?

  1. Doe de stukken dan in vrieszakken en berg deze op in de vriezer. Wanneer je het vlees wilt consumeren, dan haal je het ongeveer 2 uur van tevoren uit de vriezer.
  2. Laat het vlees in de vrieszak en laat het ontdooien in een pan of bak met koud water.
  3. Zodra het vlees ontdooid is kun je het uit de vrieszak halen en op kamertemperatuur laten komen.
  4. Kruid het vlees simpel met wat peper en zout en bak het om en om, ongeveer 3 minuten.
  5. Je kunt nu genieten van een heerlijke maaltijd!

 

 

 

 

 

 

gran carne box
Tulling Meat Import BV   |   The Netherlands   |   tm-import.nl    instagram   facebook   linkedin